Van: Tot: Check beschikbaarheid

De Boomhut Battle Drenthe

Npo ZAPP naar de Boomhut Battle websiteVier teams bouwen boomhutten in Drenthe

Het nieuwe programma ‘de Boomhut Battle’ wordt iedere zaterdagochtend uitgezonden op NPO3 (ZAPP – EO). In dit familieprogramma bouwen vier teams een boomhut op verschillende locaties in Drenthe. De kinderen van de teams battelen tegen elkaar in verschillende opdrachten in het Drentse landschap. Met de opdrachten kunnen ze punten verdienen. De volgende uitzending van de Boomhut Battle is op zaterdag 26 jan om 19.50 uur op NPO 3. Op zaterdag 16 februari is de finale en wordt bekend welk team de mooiste boomhut heeft gebouwd.

Landgoed Tolhek is team Rood

Team Rood 'Landgoed Tolhek' Boomhut Battle Drenthe

In de eerste aflevering stellen de teams zich voor en gaan de kinderen direct aan de slag met de bouw van een mini-boomhut. Ook maken ze kennis met de eigenaren van de verschillende bedrijven. Ze krijgen de tekening van hun boomhut en zien ze de plek waar de boomhut moet komen. Deelnemende campings zijn camping Landgoed Tolhek in Anderen, camping Drouwenerzand in Drouwen, Camping d’ Olde Kamp in Ansen en Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo.

Bekijk afleveringen

Boomhut XXL seizoen 2 - Boomhut Battle Drenthe

Drenthe, dé oerprovincie van Nederland

Het programma is opgenomen in september. Naast de bouw van de boomhutten is te zien wat de Drentse natuur te bieden heeft en wat je kunt doen en beleven in Drenthe, dé oerprovincie van Nederland. Het programma kwam mede tot stand dankzij inzet van provincie Drenthe, de gemeenten De Wolden, Aa en Hunze, Borger-Odoorn, de betrokken ondernemers, het Recreatieschap Drenthe en Marketing Drenthe.

‘De Boomhut Battle is te zien op zaterdag 12, 19 en 26 januari, 2, 9 en 16 februari om 19.50 uur op NPO 3 (ZAPP).

In verband met de lopende uitzendingen kunnen wij op deze site nog geen foto’s plaatsen van het complete resultaat. Wel kunt u nu al overnachten in onze luxe boomhut. De boomhut is namelijk goed geïsoleerd en verwarmt. Check de beschikbaarheid of boek direct als u de boomhut wilt huren.